Read De Pianostemmer by Daniel Mason Free Online


Ebook De Pianostemmer by Daniel       Mason read! Book Title: De Pianostemmer
The author of the book: Daniel Mason
Edition: De Bezige Bij
Date of issue: 2002
ISBN: No data
ISBN 13: No data
Language: English
Format files: PDF
The size of the: 426 KB
City - Country: No data
Loaded: 1559 times
Reader ratings: 7.2

Read full description of the books:Het is oktober 1886 als Edgar Drake een vreemd verzoek van het Britse ministerie van Oorlog bereikt. Hij krijgt de opdracht om zijn vrouw en zijn rustige leventje in Londen vaarwel te zeggen en naar de jungle van Birma te reizen, waar een bijzondere Erard-vleugel gerepareerd moet worden. De piano is van Anthony Carroll, een arts in het Briste leger die er nogal onorthodoxe methoden op na houdt om de vrede te bewaren met de vijandige vorsten in de zuidelijke Shan-staten: door zijn liefde voor poëzie, muziek en studie met hen te delen. Voorlopig zorgt deze aanpak voor rust in het gebied, maar die roept tegelijkertijd vragen op bij Carrolls superieuren over zijn loyaliteit.

Op zijn reis naar Birma - via Europa, de Rode Zee en India - ontmoet Edgar profeten en dieven, soldaten en verhalenvertellers, en een fascinerende vrouw die net zo ongrijpbaar blijkt te zijn als de arts. Op de grote rivieren en in de verlaten steden van Birma krijgt Edgar te maken met meer mysteries en gevaren dan hij zich ooit had kunnen voorstellen.

Echo's van 'Heart of Darkness' en 'The English Patient' weerklinken in deze sensuele roman over mythes en bevlogenheid, passie en avontuur.


Download De Pianostemmer PDF De Pianostemmer PDF
Download De Pianostemmer ERUB De Pianostemmer PDF
Download De Pianostemmer DOC De Pianostemmer PDF
Download De Pianostemmer TXT De Pianostemmer PDFRead information about the author

Ebook De Pianostemmer read Online! Daniel Mason is the author of The Piano Tuner (2002), A Far Country (2007), and The Winter Soldier (2018). His writing has been translated into 28 languages, adapted for opera and stage and shortlisted for the James Tait Black Memorial Prize and the Northern California Book Award. His short stories and essays have appeared in Harper’s, Zoetrope: All Story and Lapham’s Quarterly, and have been awarded a Pushcart Prize, and a National Magazine Award. in 2014, he was a recipient of a fellowship from the National Endowment for the Arts. A Clinical Assistant Professor in the Stanford University Department of Psychiatry, his research interests include the subjective experience of mental illness and the influence of literature, history, and culture on the practice of medicine. His author website can be found at www.danielmasonbooks.com.


Reviews of the De Pianostemmer


MOHAMMAD

How many times did I read ...-not boring! )))

TYLER

Something a favorite author wrote.

LEXI

This needs to be read to each

GEORGE

Why do you need to specify a phone?

VIOLET

Why do I need to write a phone number?
Add a comment
Download EBOOK De Pianostemmer by Daniel Mason Online free

PDF: de-pianostemmer.pdf De Pianostemmer PDF
ERUB: de-pianostemmer.epub De Pianostemmer ERUB
DOC: de-pianostemmer.doc De Pianostemmer DOC
TXT: de-pianostemmer.txt De Pianostemmer TXT