Read Den betænksomme morder by Lene Kaaberbøl Free Online


Ebook Den betænksomme morder by Lene Kaaberbøl read! Book Title: Den betænksomme morder
The author of the book: Lene Kaaberbøl
Edition: People'Press
Date of issue: November 11th 2013
ISBN: 8771375481
ISBN 13: 9788771375480
Language: English
Format files: PDF
The size of the: 538 KB
City - Country: No data
Loaded: 1686 times
Reader ratings: 5.8

Read full description of the books:Det andet slag ramte Nina i nakken, lige hvor kraniet møder ryghvirvlerne. Midt i hendes tågede synsfelt faldt en genstand til jorden med en langstrakt metallisk klirren – et jernrør, mørkebrunt af rust, som om det havde ligget udendørs i årevis.

Nogen gik ned på knæ ved siden af hende.

“Sorry," mumlede en blød, snublende stemme på accentpræget engelsk. “Sorry. It won't take long, I promise."

Nina Borg er på vej hjem fra en indkøbstur, da hun bliver slået ned på parkeringspladsen. Fortumlet og halvt bevidstløs hører hun sin overfaldsmand bede om tilgivelse. Det er først senere, hun forstår, at det ikke er for det, han lige har gjort, men på grund af det, han har i sinde.

Som Røde Kors-sygeplejerske er Nina mere vant til at redde andre end til at forsvare sig selv. Nu er det hendes eget liv, der er i fare, og langsomt går det op for hende, at sagen har forbindelse til tre unge mænd fra Manila og deres overraskende og farlige venskab.

Der er langt fra Viborg til Manila. Alligevel deler Nina og overfaldsmanden samme dilemma: Hvor langt vil de gå for at redde sig selv?


Download Den betænksomme morder PDF Den betænksomme morder PDF
Download Den betænksomme morder ERUB Den betænksomme morder PDF
Download Den betænksomme morder DOC Den betænksomme morder PDF
Download Den betænksomme morder TXT Den betænksomme morder PDFRead information about the author

Ebook Den betænksomme morder read Online! Jeg kom til verden på Rigshospitalet i København d. 24.3.1960. Overlægen var i kjole og hvidt - han var blevet afbrudt midt i en gallamiddag - men min søster siger, at det er da ikke noget, hendes fødselslæge var i islandsk nationaldragt. Nogen vil mene at det således allerede fra starten var klart at jeg var et ganske særligt barn. Andre vil sikkert påstå at min mor bare var god til at skabe pludselige gynækologiske kriser.

Jeg blev altså født i København, men det må nok betragtes som en fejl, for min forældre er jyske, min opvækst foregik i Jylland (mestendels i Malling ved Århus), og jeg betragter mig i dag som eksil-jyde på Frederiksberg, på det mine jyske venner omtaler som Djævleøen (Sjælland).

Jeg har skrevet altid, eller i hvert fald lige siden jeg nåede ud over »Ole så en so«-stadiet. Som hestetosset teenager skrev jeg bøgerne om Tina og hestene (de to første udkom da jeg var femten, den fjerde og sidste da jeg var sytten). Som 18-årig opdagede jeg Tolkien og Ringenes herre, og derefter Ursula K. LeGuins trilogi om Jordhavet, og lige siden har mit bog-hjerte banket for eventyr og drageblod og verdener, der ligger mindst tre skridt til højre for regnbuen eller Mælkevejen, og under alle omstændigheder et pænt stykke fra den asfalterede danske virkelighed.

I dag, cirka 30 bøger senere, er jeg stadig lige så håbløst vild med at skrive som jeg altid har været. Og selv om jeg har været en lille smuttur i krimi-land og skrevet en kriminalroman for voksne - læs mere på ninaborg.dk hvis du har lyst - så er jeg bestemt stadig børnebogsforfatter og har stadig hang til magiske momenter!

Personal
Name Lene Kaaberbøl
Born 1960, in Copenhagen, Denmark. Education: Århus University, degree (English, drama). Hobbies and other interests: Playing pentanque.

Addresses
Office—Phabel & Plott ApS, Laksegade 12, St.th, DK-1063 Copenhagen K, Denmark.

Career
Novelist. Formerly worked as a high school teacher, copy writer, publishing company editor, cleaning assistant, and riding teacher. Phabel & Plott ApS, Copenhagen, Denmark, owner and writer.

Honors Awards
Best Disney Novel Writer of the Year award, Disney Worldwide Artist Convention, 2001, for five "W.I.T.C.H." series novels.


Reviews of the Den betænksomme morder


EVAN

I was inspired by this book!

LEO

Why do you need to specify a phone?

FLORENCE

Fantastic book!

EVAN

For those who are bored to live

EVIE

Pozitivnenko, but naпve to the ugly.
Add a comment
Download EBOOK Den betænksomme morder by Lene Kaaberbøl Online free

PDF: den-betnksomme-morder.pdf Den betænksomme morder PDF
ERUB: den-betnksomme-morder.epub Den betænksomme morder ERUB
DOC: den-betnksomme-morder.doc Den betænksomme morder DOC
TXT: den-betnksomme-morder.txt Den betænksomme morder TXT